Iemand Osama gezien?

Waar is Osama?

Het was verleden week 11 september, vijf jaar na datum en om onnumerologische redenen is het dan herdenking of feest. Men mag immers niet vergeten wat er toen gebeurd is, alsof wij precies weten wat er toen gebeurd is.

In elk geval heeft Jef Lambrecht ervan geprofiteerd om naar Pakistan te reizen. Je kan het rustig nalezen op vrtnieuws.net (inmiddels herdoopt tot deredactie.be ) en zo krijg je daar de vraag te zien die hierboven prijkt.

Die vraag is niet relevant. Overigens blaast Osama graag uit, hier en daar, dat heeft Jef ook gemerkt. Meestal blaast hij dan een waterpijp en soms gebeurt dat dan in Oostende, in restaurant – caverne de Duif of zo. Daar heeft hij zelf verteld dat hij slechts een schertsfiguur slaat in heel dit drama van 11 september 2001, dat hij daarvoor een goed pensioen krijgt en dat voor de rest de Mossad heel die kermis in New York heeft opgezet in opdracht van de club die zichzelf newamericancentury acht.

Of dacht u nu echt dat de Amerikanen Osama actief zoeken? Het is als met elke waterpijp: het resultaat is een rookgordijn. Jef vraagt zich af of Osama nu in een huis of in een grot huist, terwijl Osama van elk huis een grot maakt en nog geen enkele grot tot een huis heeft omgevormd, ook niet in Oostende.

Het is gelukkig dus niet alleen de club van newamericancentury die profijt haalt uit de gebeurtenissen van 11 september maar ook onze eigen Jef. En een beetje ook Osama Bin Laden.

  

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s