Arbeidsmarkt

Het gaat er op de arbeidsmarkt tegenwoordig niet anders aan toe dan op om het even welke markt. Bedrijf zoekt vier potige kerels voor onthaalfunctie. Uiteraard dient het bedrijf na het woord kerels (m/v) toe te voegen, een potige meid kan ook voor onthaal zorgen. Er zijn echter redenen voor dit bedrijf om het bij kerels te houden.

Dat blijft echter bedrijfsgeheim.
Gelukkig komen er voornamelijk kerels op het zoekertje af. Sommige steviger dan andere, andere weer potiger dan sommige. Na selectieproeven op CV en taalkennis worden de potigste geselecteerd. Hun functie bestaat erin als tafelpoot te fungeren tijdens de vergaderingen van het directiecomité. Het tafelblad bestaat uit een extreem slanke vrouw (het zoekertje vermeldde: gezocht, extreem slanke figuur (m/v) leeftijd onbelangrijk). Een tafelkleed onttrok het geheel aan de eerste blikken van de leden van het directiecomité. Ze konden slechts geleidelijk ontdekken hoe hun vergadertafel precies ineen zat.
Nu vraagt u zich uiteraard af hoe het bedrijf daartoe komt? Er kwam uiteraard een consultant aan te pas die weet dat leden van directiecomités niet te beroerd zijn elkaar een poot uit te draaien.

Er is nog een reden van spaarzaamheid, omdat het makkelijker is zo’n tafel te vervangen dan de huidige en bovendien komt de prijs gelijk uit. Uiteraard denkt het bedrijf er alsnog niet aan de kantoormeubelen op te bouwen met menselijke middelen (human ressources). Daarbovenop gebiedt de redelijkheid en de eerlijkheid ons erop te wijzen dat de toekomst in deze alle kansen moet krijgen, zodat het niet uitgesloten is dat de tafels in alle vergaderzalen binnenkort zullen worden samengesteld met menselijke middelen.

 spectacle_de_danse_buto_
goudnaaktte koop bij Troc

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s